La Resiliencia O El Realisme De L Esperança: Ferit, Pero No Vençu T PDF

Descubre el libro de La Resiliencia O El Realisme De L Esperança: Ferit, Pero No Vençu T con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de La Resiliencia O El Realisme De L Esperança: Ferit, Pero No Vençu T en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Resiliencia O El Realisme De L Esperança: Ferit, Pero No Vençu T y otros libros de Stefan Vanistendael.
Enmarchaporlobasico.es La Resiliencia O El Realisme De L Esperança: Ferit, Pero No Vençu T Image
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,61 MB
ISBN
9788482971407

DESCRIPCIÓN

La resiliència és la capacitat que té una persona dafrontar amb èxit unes condicions de vida adverses. Per què hi ha infants sans malgrat les dificultats amb les quals han de viure quotidianament?Preguntes daquest tipus ens condueixen a un canvi de perspectiva. En comptes de fixar-nos en la debilitat i els dèficits, hem de començar a fixar-nos en les capacitats i com utilitzar-les.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Ara bé, com qualsevol novetat o concepte que es posa de moda, té el perill de les atribucions múltiples i fins i tot contradictòries. Per tant, és el moment de poder definir la implicació de la resiliència en l'educació i posar-la com a capdavantera en les compe-tències amb què tot docent ha de poder estar format.

RESILIENCIA: CONTROL DE LAS Jordi Navarro Lliberato EMOCIONES. Silva ... Habilidades de vida y benestar A L E S. C O M P E T E N C I A S ... Diputaci de Lleida. Lleida. Vanistendael, Stephan (1999): La resilincia o el realisme de lesperana, ferit per no venut, Les cahiers du BICE. Ed. Claret, Vanistendael, Stephan i Lecomte, Jacques (2002) La ...

LIBROS RELACIONADOS